480
Blue Marlins Swim Team

 

JEUGD/SENIOREN

 

Bij de jeugd- en seniorengroepen ligt de nadruk op het toepassen van de geleerde vaardigheden in wedstrijden. Hierbij komen elementen als mentale, fysieke en technische vaardigheden voor het eerst volledig samen.

Het is heel belangrijk dat de prestatie op het juiste moment plaatsvindt. We monitoren dit proces door middel van een persoonlijk raceplan.

WAT BLUE MARLINS IN DE JEUGD/SENIOREN GROEP LEREN…
Perfectioneren zwemtechniek
Leren pieken als autonome zwemmer
Plezier hebben en houden in het zwemmen

WEDSTRIJDEN

 

Bij deze groep gebeurt er veel op het gebied van leren presteren op het juiste moment. We ontwikkelen het vermogen om op een hoog niveau te presteren onder wisselende omstandigheden. We werken aan autonomie, onafhankelijkheid en eigen verantwoordelijkheid bij onze sporters.

Tijdens races wordt er gewerkt met raceplannen, en worden deze ook gebruikt voor volgende races. Door middel van raceplannen kunnen we proces doelen bepalen. Ook gebruiken we deze om ene tactisch plan te bedenken.

Over het programma

 

De jeugd/senioren-groep zwemt over het algemeen in het Train2Compete programma.

In de Train2Compete groep wordt voortgeborduurd op de vaardigheden die tijdens de Train2Train periode zijn opgedaan. De grootste doelstelling in deze fase is het is zo genoemde “Ontwikkeling van het presteren”. Bij deze groep gebeurt er veel op het gebied van leren presteren op het juiste moment. We ontwikkelen het vermogen om op een hoog niveau te presteren onder wisselende omstandigheden. We werken aan autonomie, onafhankelijkheid en eigen verantwoordelijkheid bij onze sporters.

 

PROGRAMMA-INFORMATIE TRAIN2COMPETE

 
 

DutchEnglish