Studeren en zwemmen

 

Met studeren & zwemmen ondersteunen we studenten die een vervolgopleiding willen combineren met zwemmen op het hoogste niveau. 

 

We begeleiden sporters in de overgang van jeugd (top)sport naar senioren (top)sport, maar we hebben ook veel aandacht voor teambuilding en de combinatie tussen studeren, zwemmen en op jezelf wonen.

Waarom zwemmen als student bij Blue Marlins?

Een internationaal georiënteerd professioneel trainingsprogramma

Begeleiding en gezamenlijke teamactiviteiten met andere student-atleten

Groot aanbod aan studies in de buurt van onze trainingslocaties

Wedstrijden

We werken toe naar prestaties op de nationale kampioenschappen en/of kwalificatietoernooien van jouw eigen land. In de voorbereiding daarop staat een teamgeoriënteerd wedstrijdprogramma op de planning. Onze sporters nemen onder andere deel aan de nationale zwemcompetitie en Dutch Swimming League. Halfjaarlijks staat er minimaal één internationale wedstrijd op het programma.

Over het programma

De Studeren & Zwemmen groep is onderdeel van het Train2Compete Elite programma.
 
Afhankelijk van waar je gaat studeren, train je in het Hofbad Den Haag of het Zwemcentrum Rotterdam. Een combinatie van beide trainingslocaties behoort ook tot de opties. Het programma bestaat in de basis uit 5 trainingsdagen (maandag t/m vrijdag), waarna je een vrij weekend hebt om te herstellen, studeren, naar je ouders te gaan en/of wedstrijden gepland staan. Tevens staan er regelmatig begeleidingssessies gepland en wordt er maandelijks gezamenlijk gegeten. We beginnen het seizoen met een verenigingsbreed kick-off kamp en een specifiek voor studenten & zwemmen georganiseerde introductiedag.