Swim Academy

VAN B-DIPLOMA TOT
WEDSTRIJDZWEMMER

 

Vanaf je B-diploma mag je zwemmen in onze Swim Academy. Hier word je als zwemmer met heel veel plezier klaargestoomd om als je wat ouder bent mee te kunnen doen aan officiële zwemwedstrijden. In groepjes van 8 Blue Marlins leer je alle technische basisvaardigheden van een aantal wedstrijd zwemslagen. Ouders zien de progressie van hun Blue Marlins tijdens wedstrijden waar iedereen mag komen kijken.

Wat Blue Marlins kunnen verwachten in de Swim Academy

Technische basisvaardigheden om een echte wedstrijdzwemmer te worden.

Je eigen progressiekaart om te kunnen zien dat jij een goede zwemmer bent.

Plezier hebben tijdens het zwemmen.

OVER HET PROGRAMMA

In de Swim Academy werk je toe naar het halen van alle ‘bolletjes’ op jouw bolletjeskaart. Op deze kaarten houden wij jouw voortgang in de Swim Academy bij. Heb je alle onderdelen behaald? Dan volgt er een brons of zilver diploma. Centrale doelstelling in de Swim Academy is het werken aan de technisch vaardigheden voor het wedstrijdzwemmen. De basis voor het wedstrijdzwemmen wordt aangeleerd. Wij doen dit met de filosofie: “Eerst goed, dan snel!” Plezier en vaardigheden staan centraal in plaats van winnen en succes. Wat gaat goed? En wat kan beter?

 

De SwimAcademy is voor zwemmers onder de 12 jaar met geen of weinig wedstrijdzwemervaring. Na je B-diploma kan je direct starten in onze SwimAcademy, wie weet word jij wel de volgende zwemheld van Blue Marlins!

 

Daarnaast hebben we voor onze zwemmers in Rotterdam een samenwerking met het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Kinderen met ouders die een lager inkomen hebben, kunnen de volledige contributie vergoed krijgen. Neem voor meer informatie contact op met info@blue-marlins.nl.

NA DE SWIM ACADEMY

Heb je goed je best gedaan en heb je al jouw diploma’s binnen? Dan stroom je door naar ons Swim Team! In het Swim Team verbeteren we jouw zwemtechniek nog verder zodat je het beste uit jezelf haalt tijdens de echte wedstrijden. Plezier hebben en houden in het zwemmen staat voorop in het Swim Team.