Blue Marlins Wedstrijden

Deel mee aan de wedstrijden van Blue Marlins!

 

Jaarlijks organiseren we spannende wedstrijden in twee prestigieuze zwemfaciliteiten: het Hofbad in Den Haag en het Zwemcentrum in Rotterdam. Deze locaties zijn uitgerust met state-of-the-art faciliteiten, waaronder ETW-technologie, de nieuwste startblokken en comfortabele rugcrawlsteunen. Er is genoeg ruimte beschikbaar, zowel voor onze atleten als ons enthousiaste publiek. Bovendien zijn er mogelijkheden om met onze horecapartners afspraken te maken voor lunch- en dinervoorzieningen.Of je nu een topniveau nationale zwemmer bent of gewoon van zwemsport houdt, onze wedstrijden bieden een gevarieerd programma en een hoogstaand niveau van competitie, van nationaal toptalent tot breedtesport. Voor grote (buitenlandse) verenigingen zijn er speciale afspraken mogelijk voor inschrijving.


Alle gedetailleerde informatie over ons programma en reglementen is te vinden op deze pagina. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in de wereld van de Blue Marlins!

Aankomende wedstrijden

De volgende wedstrijden staan nog gepland en zijn open voor inschrijving.

Blue Marlins Qualification Meet

De Blue Marlins Qualification Meet is hét kwalificatiemoment voor junioren, jeugd en senioren zwemmers. Kom zwemmen in een prachtig aangekleed Hofbad en ervaar het gevoel van een échte wedstrijd. 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de mailing en ontvang direct bericht als er nieuwe wedstrijden zijn gepland!