63

Blue Marlins Swim Team

WEDSTRIJDZWEMMEN
VOOR IEDEREEN.

 

Het Swim Team is de trots van de club. Vol enthousiasme begeleiden onze coaches Blue Marlins hier in hun zwemcarrière. Samen met iedere Blue Marlin kijken de coaches naar hun ambitie en maken zo een plan om Blue Marlins op hun hoogst haalbare niveau te laten leren en presteren. Zonder dat ze de plezier in het zwemmen uit het oog verliezen.

WAT BLUE MARLINS KUNNEN VERWACHTEN IN HET SWIM TEAM…
Trainingen door topcoaches.
Trainingsprogramma’s op maat.
Mogelijkheid tot trainen bij het KNZB Opleidingscentrum.

DE BLUE MARLINS GROEPEN

Op basis van leeftijd en niveau worden Blue Marlins ingedeeld in een groep. Kinderen jonger dan 12 jaar die vanuit de zwemles komen beginnen bij ons in de Swim Academy. Voor kinderen ouder dan 12 of kinderen die al aan wedstrijdzwemmen doen of hebben gedaan worden ingedeeld in de groep waar zij hun zwemtechniek kunnen verbeteren.
 
Binnen de verschillende groepen wordt er een onderscheid gemaakt tussen active, performance en elite, het verschil zit in de trainingschema’s:
 

ACTIVE
Maximaal 2x per week zwemmen
PERFORMANCE
1-5x per week zwemmen
ELITE
8x of meer per week zwemmen
Afhankelijk van het traject dat de zwemmer heeft gekozen biedt de club een totaalpakket aan, denk hierbij aan: hoogwaardige zwemtrainingen en land- en krachttrainingen aangeboden door professionals. Als er behoefte is aan medische begeleiding zoals een diëtist of fysiotherapeut is dit ook mogelijk.
 
Wij vinden schoolresultaten belangrijk en daarom bieden wij huiswerkbegeleiding aan. Om alles in balans te kunnen houden krijgen onze zwemmers vanaf de juniorenleeftijd een persoonlijke coach aangewezen die hem hierbij zal ondersteunen.

DutchEnglish