Onze partners

Blue Marlins werkt samen met verschillende verenigingen, gemeenten en andere organisaties. Wie dit zijn en wat ze voor ons betekenen, vind je op deze pagina. 

Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners zijn onze partners met wie we in en om het zwembad zeer intensief samenwerken. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld het delen van badwater, kennis & kunde of het faciliteren van materialen zoals kleding en zwemmaterialen.

 

Topsport en talentontwikkeling

Deze partners dragen bij aan de topsport en talentontwikkeling binnen Blue Marlins en de regio Den Haag – Rotterdam. Zij stellen accomodaties en/of trainers ter beschikking, delen kennis of leveren een financiële bijdrage.

 

Fysiek en mentaal welzijn

Het fysiek en mentaal welzijn van onze sporters is een belangrijk onderwerp. Daarom werken we met diverse partijen samen om dit structureel aandacht te geven binnen onze programma’s.Fysiotherapie Nagtzaam

Fysiotherapie Nagtzaam is de aangesloten fysiotherapiepraktijk van Blue Marlins Swim Team. Deze praktijk ondersteunt onze sporters bij lichamelijke klachten en andere vraagstukken. Fysiotherapie Nagtzaam is gespecialiseerd in sportmedische vraagstukken en faciliteert deze service in al onze zwembaden.


Ook partner worden van Blue Marlins?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners en sponsoren! Neem voor meer informatie contact op met management@blue-marlins.nl.