Zwemmers in gesprek met Rafael Maza Diaz, sportdiëtist.

Zwemmers in gesprek met Rafael Maza Diaz, sportdiëtist.

Zaterdag 11 november 2023 hebben we in Rotterdam kunnen genieten van een heerlijk ontbijt. Met deze eerste activiteit van The Blue Breakfast Club is een nieuwe traditie voor onze zwemmers geboren. Even niet keihard werken bij de land- en krachttraining, maar gewoon gezellig bijpraten en lekker eten.

Buffet

Naast het eten kon iedereen ook kennis maken met Rafael Maza Diaz. Hij is sportdiëtist en vertelde een paar basis principes voor betere sportprestaties door de juiste maaltijdkeuzes. De zwemmers stonden vervolgens in de rij om hem ook even persoonlijk te benaderen.

Dank aan de initiatiefnemers en voor iedereen: noteer alvast de volgende datum in je agenda! (27 januari 2024, Hofbad, 9.45-10.45)

English: Love for swimming ánd eating

Saturday 11 November 2023 we enjoyed in Rotterdam a wonderful breakfast. With this first activity of The Blue Breakfast Club a new tradition for our swimmers is born. Just for once no sweat in the land- or powertraining, but simply enjoying a chat and good food.

Besides the meal we got to knop Rafael Maza Diaz. He is sports dietician and told some basic principles for better sports performances by making the right food choices. The swimmers were in line to get some personal advise.

Thanks to the initiators. And for everyone: note the next date in your agenda! (27 Januari 2024, Hofbad, 9.45-10.45)