River Streefland, een zwemmer opgeleid vanuit onze eigen Swim Academy en nu trainend bij Harm Rozenga en het OC Blue Marlins, heeft een internationaal limiet behaald op de 100m schoolslag voor de vervangende EYOF!
River is ooit begonnen net als vele andere zwemmers in de SwimAcademy. Vanuit daar heeft hij de volledige opleiding van de club gevolgd en werkt hij nu zijn trainingen af in het OC Blue Marlins. Daar heeft hij samen met trainer Harm Rozenga, OC coach en programma manager Train2Train, gewerkt aan zijn schoolslag. Afgelopen weekend tijdens een onderlinge wedstrijd wist hij zijn tijd te verbeteren naar 1.04.72 en dat was onder de limiet voor de vervangende EYOF.
Hierdoor hebben er nu twee Blue Marlins voldaan aan de limiet voor de vEYOF met Yanieck Freistijn die zich eerder als wist te plaatsen.
Gefeliciteerd River!