Vanaf vandaag is de nieuwe website van Blue Marlins officieel online! Er is afgelopen tijd hard gewerkt aan het bouwen en vormgeven van de nieuwe website en we zijn erg blij met het eindresultaat!

Zo hebben we geprobeerd de site overzichtelijk te maken voor iedereen, voor nieuwe leden, voor geïnteresseerde en voor onze eigen trouwe leden. Heb je bijvoorbeeld informatie nodig over een specifiek onderwerp dan kan je vanaf ook terecht bij onze Frequently Asked Questions (FAQ).

We hebben ook alle infobrieven met alle trainingstijden, contributies, contactgegevens van de trainers en andere informatie, gedigitaliseerd op de verschillende pagina’s. Je kan deze bereiken via Swim Team -> klik links op de desbetreffende groep (minioren, junioren, jeugd/senioren, masters of KNZB) -> onderaan de pagina staat programma informatie -> Dan zie je alle informatie over de groep.

Veel leesplezier op onze nieuwe website!