Tijdens de persconferentie van 2 februari heeft het kabinet de nieuwe maatregelen bekend gemaakt. Deze hebben ook veel invloed op onze mogelijkheden om te trainen.

 

De zwembaden blijven tot en met 2 maart gesloten
Dat betekent dat alle trainingen niet door kunnen gaan tot en met 2 maart. Een uitzondering hierop geldt voor de sporters die als topsporter zijn aangemerkt door de KNZB en NOC*NSF.

 

Wel bieden wij momenteel alternatieve trainingen aan voor sporters onder de 18 jaar. Dit zijn online landtrainingen en atletiektrainingen. Voor meer informatie over de alternatieve trainingen houd de wekelijkse mail op zondag in de gaten. Atletiek trainingen boeken kan via corona.blue-marlins.nl.

 

Voor sporters boven de 18 jaar is het vrijwel onmogelijk om fysiek alternatieve trainingen aan te bieden. Als ze hulp nodig hebben bij alternatieve trainingen thuis kan er contact op worden genomen met de Programma Manager van de groep.