Verslag Regionale Clubmeet Finale

Groepsfoto minoren tijdens de regionale clubmeet

Verslag Regionale Clubmeet Finale op 3 juni in Papendrecht

Op 3 juni 2023 was het zo ver: de Regionale Clubmeet Finale! Achttien minioren reisden af naar Papendrecht waar zij, verkleed als verschillende wilde dieren, eerst begonnen met een optocht, het verkleedthema was namelijk The Jungle!

Na de optocht was het tijd voor de wedstrijd en begonnen Jolie Fransen, Kirill Shirvanov, Noah Miggelbrink en Jelaysa Haimé aan de estafette 4x 50m vrijeslag gemengd. Onder luide aanmoediging van de andere zwemmers zwommen zij naar een 2e plek! De kop was er af en daarna waren de oudste dames en heren (9-11 jaar) aan de beurt. Op de 100m wisselslag zwommen Tatum Vered, Tara van ’t Veer, Natasha Stewart, Harang Bom, Kris Stoyanov en Giray Sudak mooie races. Bij de 50m rugcrawl (7-9 jaar) stonden de meisjes Jolie Fransen, Jelaysa Haimé, Senne van den Nouland, Lamar Al-Samaraiy aan de start; bij de jongens Kirill, Andrew Ho en Kyle Chiu. Bij de laatste nummers voor de pauze waren het Gabriela Borges, Tara, Natasha, Harang en Giray die alles op alles zetten om een zo goed mogelijke race op de 50m vrijeslag te laten zien.

De zwemmers kregen een motiverende peptalk in de pauze: Er waren al hele mooie races neergezet, maar het werk was nog niet klaar! De wedstrijd vervolgde zich met de 50m schoolslag voor de leeftijden 7-9 jaar en Jolie, Jelaysa, Olivia Hess, Charlotte Gorissen, Senne, Lamar, Kyle, Andrew en Noah haalden hier heel veel nieuwe levels op hun levelkaarten (reactie van de redactie: voor wie niet bekend is met de levelkaarten, daar gaan we binnenkort verandering in brengen!)!

Tatum, Gabriela, Tara en Natasha (meisjes minioren 4/5) en Kris en Giray (jongens minioren 4/5/6) zwommen bij de 50m rugcrawl voor de punten. Als laatste individueel nummer zwommen de jongste kids Senne, Charlotte, Lamar, Olivia, Kirill, Kyle, Noah en Andrew de 50m vrijeslag. Tot slot was het tijd voor de laatste estafette! De hele ploeg verzamelde zich om het bad om Kris, Harang, Tatum en Gabriela aan te moedigen voor de 4x100m vrijeslag. Na een wedstrijd vol spanning en geweldige prestaties ging de ploeg naar huis met de eerste plaats!

De shirtjes die de minioren aanhadden waren ook in jungle thema

De shirtjes die de minioren aanhadden waren ook in jungle thema

De beker voor de 1e plaats die de minoren hebben gewonnen

De beker voor de 1e plaats die de minoren hebben gewonnen