1052
Blue Marlins Swim Team

 

OPEN WATER ZWEMMEN

 

De open water groep wordt vaak gecombineerd met met een programma in het Train2Train of het Train2Compete Endurance programma. Sporters mogen vanaf 12 jaar meedoen in dit programma. Dit programma start afhankelijk van het weer eind april en loopt ongeveer door tot september.

WAT JE BIJ HET OPEN WATER ZWEMMEN DOET…
Breek los in het water
Beoefen de zwemsport op een unieke manier
Plezier hebben en houden in het zwemmen

WEDSTRIJDEN

 
Onze trainingen hebben als doel om ons voor te bereiden voor wedstrijden. De onderstaande wedstrijden zullen we gezamenlijk naar toe gaan. Bij deze wedstrijd zal er ook een coach aanwezig zijn om je te begeleiden. Buiten deze wedstrijden om zijn er nog meer open water wedstrijden, wil je daar ook aan mee doen, dat kan, maar dan je alles zelf te regelen.
 
Om deel te nemen is wel een open water badmuts nodig, per leeftijdsgroep/geslacht een andere kleur met eigen nummer. Deze moeten besteld worden via de vereniging, kosten (€10,35) worden berekend via het depot (via de penningmeester). Als je een keer wilt zwemmen, kun je met een leencap zwemmen, hiervoor betaal je wel een borg of een lage bijdrage. Deze is voor eenmalig gebruik! Soms werkt de organisatie met ‘chips’, dit is elektronische tijdwaarneming via polsbandjes. Deze huur je voor die wedstrijd, het is evt. ook mogelijk om ze zelf aan te schaffen.

Over het programma

 
Er kan worden deelgenomen aan open water zwemmen in combinatie met het Train2Tain of Train2Compete programma.
Vanwege de coronapandemie is op dit moment nog geen duidelijkheid over ons open water zwemmen programma. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen omtrent dit programma? Stuur dan een mailtje naar info@blue-marlins.nl.
 

PROGRAMMA INFORMATIE TRAIN2TRAIN

 

PROGRAMMA INFORMATIE TRAIN2COMPETE

 

DutchEnglish