1343
Blue Marlins Swim Team

 

TOPSPORT TRAJECTEN

Binnen Blue Marlins bestaat een goede en intensieve samenwerking met de KNZB, de Koninklijke Nederlandse Zwembond. Met behulp van deze samenwerking kunnen we onze Blue Marlins nóg beter begeleiden in hun positie als topsporter. 
 
Het Pre-OC programma is voor ambitieuze sporters die meer willen, zij kunnen een aantal keer per jaar of wekelijks trainen onder leiding van een KNZB Talentcoach. Het OC Zwemmen is voor gemotiveerde sporters met ambitie en groeimogelijkheden. Beide programma’s zijn op voordracht van jouw eigen club-coach.

DE SPEERPUNTEN VAN DE TOPSPORT TRAJECTEN…
Grote ambitie voor de zwemsport
Trainen volgens het KNZB-sportmodel
Begeleiding door een KNZB talentcoach

Pre-OC en OC Zwemmen

Het  Pre-OC programma stimuleert de ontwikkeling van talentvolle en ambitieuze junioren zwemmers op een positieve wijze. Ambitieuze sporters kunnen op voordracht van hun coach een aantal keer per jaar onder leiding van een bondscoach trainen. Dit is minimaal vier keer per jaar, maar ook wekelijks trainen in 50m-bad is één van de mogelijkheden.


Het KNZB Opleidingscentrum Zwemmen is voor gemotiveerde sporters met ambitie en groeimogelijkheden, met het juiste prestatiegedrag die richting EJK/EYOF-niveau samenbrengen en trainen in een lerende en inspirerende omgeving. In dit programma zwemmen de beste sporters, en geven de beste coaches training, is er een topsportleefstijl en een juiste cultuur. In Nederland zijn er 5 unieke opleidingscentra (Rotterdam, Hengelo, Eindhoven, Den Haag en Amsterdam) waar sporters onder de beste omstandigheden kunnen ontwikkelen.

Over de trajecten

Blue Marlins is aanbieder van het Pre-OC programma en is een erkend Opleidingscentrum Zwemmen in Den Haag en Rotterdam. Beide programma’s zijn beschikbaar voor zowel Blue Marlins zwemmers als leden van andere zwemverenigingen. Voor zowel het KNZB+ als het OC gelden belangrijke voorwaarden aan deelname, en is op voordracht van jouw clubcoach. Bij aanmelding is deelname niet gegarandeerd.

 

PROGRAMMA-INFORMATIE PRE-OC

 

PROGRAMMA-INFORMATIE KNZB OC ZWEMMEN

 

DutchEnglish