3719

Swim Fit Den Haag

Swim Fit Den Haag

Swim Fit Den Haag

Wil jij je conditie op pijl houden. Dan is de Swim Fit de ideale plek voor jou! Leer zwemmen onder begeleiding van onze professionals, train in onze Blue Gym en creëer de ideale mix voor jouw sportieve ambities!

Small Group Training

Lijkt het jou fijn om in onze Blue Gym te trainen in groepsverband, maar wil je wel de aandacht voor jou als individu behouden? Dan is Small group training iets voor jou. Small group training is het trainen in klein groepsverband met maximaal zes deelnemers.
Small group training is geschikt voor sporters die gericht aan de slag willen, met de gewenste ‘stok achter de deur’. Je krijgt bij Small group training begeleiding op het gebied van training, mindset en motivatie. Doordat je in een kleine groep werkt hebben onze personal trainers aandacht voor jou als individu. Tegelijkertijd word je wel meegenomen in een motiverende ‘groepsflow’.

Zwemmen

Wil jij fit blijven en je techniek verbeteren? Ga dan aan de slag met in een van onze SwimFit groepen met een echte professional op het gebied van wedstrijdzwemmen. Ook geschikt als jij de volgende Iron-man of city swim wel af wilt maken, of wilt verbeteren. In deze groepen zwemmen we borstcrawl.

Kosten

Pakket Zwemmen

€ 149,50
25x banenzwemmen waarvan 6 x groepstrainingen

Pakket Fitness

€ 99,-
6x small group training
Proefles Fitness: 17,50 euro

Pakket Combinatie

€ 239,50
25x banenzwemmen, 6x groepstraining, 6x small group

Informatie en aanmelden

Binnenkort kan je hier digitaal jouw sessies inplannen! Heb je al interesse of wil je meer informatie? Stuur ons dan even een mailtje op info@blue-marlins.nl!

DutchEnglish