1730
Blue Marlins Swim Team

 

BLUE MARLINS GASTTRAJECT

 

Bij Blue Marlins kan je als lid van een andere vereniging meetrainen met de Blue Marlins trainingen. Hiervoor hoef je niet van club te wisselen, maar zwem je bij ons mee als gast.
De belangrijkste doelstelling van het gast traject is om jouw als sporter nét dat extra zetje te geven wat nodig om jouw ambities waar te kunnen maken. Dit kan zijn op het gebied van begeleiding of het maken van de nodige trainingsuren. Soms kan deze aanvulling ook precies genoeg zijn zodat jij bij je huidige club kan blijven zwemmen.

WAT HOUD HET GASTRAJECT IN…
Ontwikkel verder bij Blue Marlins
Coaching door een professionele trainersstaf
Trainen in een 50-meter bad

PART-TIME

Het programma heeft als doel om een aanvulling te zijn op jouw huidige trainingsprogramma. Het is mogelijk om tot 2 keer per week mee te trainen in 1 van de trainingsprogramma´s van de Blue Marlins. Op sommige dagen is er voor de trainingen een warm-up, of zijn er aansluitend land en/of krachttrainingen. Deelname hieraan is in overleg mogelijk.

Wil je als verenigingen meerdere zwemmers mee late trainen met Blue Marlins? Dan is dit ook mogelijk. Neem dan contact op met de contactpersoon op de programma informatie pagina.

Over het programma

Binnen het gasttraject kan je trainen in verschillende programma’s, afhankelijk van jouw leeftijd en niveau. Welk programma het beste bij jou past, bepalen wij in overleg met jou. Aanmelden voor het gasttraject kan via info@blue-marlins.nl. We adviseren je eerst de programma informatie van het gasttraject en onze verschillende programma’s door te lezen.

 

PROGRAMMA INFORMATIE GASTTRAJECT


 

DutchEnglish