Partners

Onze Partners

Blue Marlins werkt samen met verschillende verenigingen, gemeenten en andere organisaties. Wie dit zijn en wat ze voor ons betekenen, vind je op deze pagina. 

 

Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners zijn onze partners met wie in en om het zwembad zeer intensief samenwerking. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld het delen van badwater, kennis & kunde en overige faciliteiten.

 

 

Facilitaire partners

Facilitaire partners ondersteunen Blue Marlins door het delen van faciliteiten, kennis&kunde, of leveren een financiële bijdrage.

 

Samenwerkende zwemscholen

Blue Marlins biedt zelf geen leszwemmen aan. Dit omdat dit niet past binnen de kerndoelstelling. Om deze reden werkt Blue Marlins intensief samen met zwemscholen die werken conform onze kwaliteitsstandaarden. Dit kan gaan om de werving van leden, maar ook om het delen van faciliteiten en personeel.

 

Samenwerkende scholen

School en (top)sport zijn onlosmakelijk van elkaar verbonden. Daarom heeft Blue Marlins afspraken met een aantal scholen in de regio Haaglanden en Rotterdam-Rijnmond. Met een aantal scholen zijn er ook afspraken over huiswerkbegeleiding en het delen van faciliteiten.