945

Word ook Blue Marlin

Word ook Blue Marlin

Word ook Blue Marlin

Word lid van Blue Marlins!

Leuk dat je lid wilt worden van Blue Marlins! Via deze pagina kan je jouw lidmaatschap direct definitief maken. Bekijk eerst onderstaande punten goed en vul vervolgens het formulier in op de KNZB-omgeving.

Al een proeftraining gehad bij ons?

Onze nieuwe leden bieden wij altijd een gratis proeftraining aan, zodat je tijdens één van onze trainingen zelf kan ervaren of onze club jouw plek is en wat jouw niveau is. We raden je altijd aan eerst een proeftraining te doen voorafgaand het aanmelden. Je kan jezelf via deze pagina aanmelden voor een gratis proeftraining.

Digitaal aanmelden

Het aanmelden bij Blue Marlins kan online de aanmeldwebsite van de KNZB. Je wordt dan direct ingeschreven in onze ledenadministratie.

 1. Kies bij “Je lidmaatschap” voor ZWEMMEN – Week/Zwemmen
 2. Stap je over van een andere zwemvereniging? Geef je gegevens van deze vereniging dan op in het formulier, zodat wij bijvoorbeeld wedstrijdzaken goed kunnen overnemen. Je relatiecode kan je aan de ledenadministrateur van jouw vereniging vragen.
 3. Heb je via onze ledenadministratie of na jouw proefles al begrepen in welke groep je gaat zwemmen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen.

Vul het formulier in op de computer/laptop. Er zijn wat problemen met de mobiele versie van het KNZB aanmeldformulier.

START DE AANMELDING

 

Vragen over het lidmaatschap

 • Waarom word ik lid van Racing Club of ZRZ als ik bij Blue Marlins wil zwemmen?

  Blue Marlins is een samenwerkingsverband (startgemeenschap) tussen de wedstrijdzwemtakken van 3 verenigingen: Racing Club, ZRZ en Z&PC Rotterdam. De leden van ZRZ en Racing Club trainen samen in het Zwemcentrum Rotterdam, Racing Club zwemt buiten Rotterdam ook in Den Haag. ZPC Rotterdam verzorgt haar eigen zwemtrainingen. De leden van alle drie de verenigingen zwemmen samen wedstrijden. Met deze samenwerking kunnen we de sporters meer bieden dan de basisverenigingen alleen kunnen bieden.

  Als je je bij ons aanmeldt, zorgen wij dat je aanmelding bij de juiste basisvereniging terecht komt.

  Als sporter merk je weinig van dit onderscheid in basisverenigingen. Er zijn een aantal momenten waarin het verschil tot uiting komt: bij het betalen van contributie (ander bankrekeningnummer) en bij de Algemene Ledenvergadering (ALV) van je basisvereniging.

 • Hoe kan ik mijn lidmaatschap wijzigen?

  In de Train2Train en Train2Compete groepen bestaan er 3 varianten: Active (max. 2x per week trainen), Performance (max. 5x per week trainen) en Elite (6-8x per week trainen). Aan het begin van het seizoen kies je jouw variant en daarmee hoe vaak je komt zwemmen.

  Wil je dit tussentijds wijzigen? Geef dit dan door via info@blue-marlins.nl. Het is soms handig om dit eerst met je programma manager te bespreken, hij/zij kan bepalen welk programma het beste bij jou past.

 • Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

  Jammer dat je jouw lidmaatschap bij ons wilt opzeggen! Je kan het lidmaatschap alleen schriftelijk beëindigen per mail.

  Ben je lid van Racing Club? Stuur dan een mail naar ledenadministratie@racingclub.nl. Ben je lid van Zwemmen Rotterdam Zuid (ZRZ)? Dan kan je jouw opzegging richten aan ledenadm@zwemmenrz.nl.