12

Welkom bij Blue Marlins!

Welkom bij Blue Marlins!

Blue Marlins is een ambitieuze samenwerking tussen zwemverenigingen Racing Club, Zwemmen Rotterdam- Zuid en Z&PC Rotterdam. Wil je beginnen met wedstrijdzwemmen, ben je een ervaren master of droom je van de Olympische Spelen? Wij bieden in Den Haag en Rotterdam een (topsport)programma op maat met de beste trainers. In Den Haag zijn wij ook een KNZB Opleidingscentrum (OC).

 

 

MEER INFORMATIE M.B.T. HET CORONAVIRUS

VERDER GAAN MET ZWEMMEN NA DE ZWEMLES

 

Heeft jouw kind een B- of C-diploma gehaald en is het nog lang niet uitgezwommen? Bij onze Swim Academy is jouw kind van harte welkom.

 

SWIM ACADEMY (6-12)

 

MEER UITDAGING IN HET WEDSTRIJDZWEMMEN

 

Ben jij al wedstrijdzwemmer en wil je meer uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen? Misschien is ons Swim Team dan iets voor.

 

SWIM TEAM (12+)

 

WAAROM WIJ BLUE MARLINS ZIJN

 

1. GEZOND LEVEN

Zwemmen is een gezonde en veilige sport. Bij Blue Marlins focussen we op body én mind. Daarom voelen onze zwemmers zich als een vis in het water.

2. COMMUNITY

Sport is onderdeel van ons sociale leven. Onze Blue Marlins brengen veel uren met elkaar door en ontwikkelen mooie vriendschappen.

3. UITDAGING

Bij Blue Marlins ben je een winnaar als jij jouw persoonlijke doelen haalt. Wij helpen je om realistische doelen te stellen én te halen.

.

ONZE PARTNERS


ALLE PARTNERS


 

Blue Marlins Swim Team

Bij Blue Marlins kun jij jouw zwemambities realiseren. Droom je van de Olympische Spelen? Wij hebben een topsportprogramma en de beste trainers om jou daar naartoe te helpen. Wij zijn een door de KNZB erkend opleidingscentrum (OC) zwemmen.
Wil je beginnen met wedstrijdwemmen of ben je een ervaren master? Ook voor jou hebben wij een trainingsprogramma op maat.
De Blue Marlins trainen in Den Haag en in Rotterdam in een 50-meterbad. In Den Haag zwemmen wij in het Hofbad (50 meter), in de Waterthor en in de Blinkert. In Rotterdam zwemmen wij in het Zwemcentrum op Rotterdam Zuid (50 meter), in het Van Maanenbad en aan het Afrikaanderplein.
Is de zwemsport iets voor jou? Meld je dan nu aan voor een proefles en kom bij ons langs in het zwembad!